Do góry

Przekąski Przepis na:

Francuskie ruloniki

Francuskie ruloniki

Autor:

Przepisów i artykułów: 118 Ocena: 2407

Dodano:

Odsłon: 15880

POPROSTU PYSZNA PRZEKĄSKA

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Gorgonzole włożyc do małego garnuszka,dodac łyżke śmietany i podgrzewac do całkowitego rozpuszczenia się sera,następnie odstawic aby się troche przestudziło .Ciasto francuskie podzielic na 6 kwadratów na każdym kawałku rozsmarowac ser nałożyc na to szynke tak aby kawałek wystawał za ciasto,zwinąc w rulonik.Ciasto posmarowac białkiem i piec na złoto

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Kurka_domowa 10 sierpnia 2010 Rewelacyjnie wygląda - chętnie bym się skusiła na taki smakołyk - do ulubionych. Pozdrawiam :)

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń