Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja wegetariańska gołąbków, są na prawdę smaczne i aromatyczne za sprawą lubczyku.
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 56
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 213
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 76
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 402
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 56
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 213
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 76
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 402
Składniki
Pieczarki płuczemy i kroimy w poprzek, dusimy na oleju z posiekaną cebulą. Doprawiamy do smaku. Kasze każdą z osobna gotujemy w osolonej wodzie. Podsmażone z cebulką pieczarki, łączymy z kaszami i lubczykiem. Tak przygotowany farsz zawijamy w podgotowane liście kapusty. Dusimy w dwu dużych garnkach, dodajemy liście i ziele angielskie. Każdą warstwę sypiemy zmielonym pieprzem. Można podlać oliwką. Smacznego.