Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja wegetariańska gołąbków, są na prawdę smaczne i aromatyczne za sprawą lubczyku.
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1289
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7351
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2831
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1289
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7351
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2831
Składniki
Pieczarki płuczemy i kroimy w poprzek, dusimy na oleju z posiekaną cebulą. Doprawiamy do smaku. Kasze każdą z osobna gotujemy w osolonej wodzie. Podsmażone z cebulką pieczarki, łączymy z kaszami i lubczykiem. Tak przygotowany farsz zawijamy w podgotowane liście kapusty. Dusimy w dwu dużych garnkach, dodajemy liście i ziele angielskie. Każdą warstwę sypiemy zmielonym pieprzem. Można podlać oliwką. Smacznego.