Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Grzanki z wędzoną makrelą"
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 98
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 282
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 262
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 98
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 282
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 262
Składniki
Przekrój awokado, wyjmij pestkę i obierz. Miąższ skrop sokiem z cytryny. Dodaj serek i zmiksuj na gładką masę. Przypraw solą i pieprzem.
Posiekaj drobno paprykę i szczypiorek. Wymieszaj z pastą.
Pokrój bagietkę na cienkie kromki, włóż na 5 minut do piekarnika rozgrzanego do 180 st. C.
Podawaj osobno grzanki, makrelę i pastę, posypaną świeżo zmielonym pieprzem cytrynowym.
<strong>Przepis: Monika Bielik</strong>Źródło: Olivia