Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 208
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 208
Składniki
Wołowinę umyj i pokrój w paski.
Cebulę posiekaj, paprykę oczyść z gniazd nasiennych i pokrój w kostkę. Zostaw kilka listków natki, resztę rozdrobnij.
Na rozgrzanym oleju zeszklij cebulę, dodaj ją do garnka i na tej samej patelni przesmaż mięso. Dorzuć do pozostałych składników, wsyp przyprawy. Zalej wodą tak, by przykrywała całość.
Gotuj potrawę około 45 minut. Po tym czasie dodaj przecier pomidorowy, posiekaną natkę i paprykę. Duś jeszcze 10-15 minut.Źródło: Kurier TV