Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 371
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 166
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 371
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 166
Składniki
Mięso umyj i osusz.
Musztardę wymieszaj z winem, pieprzem i jałowcem. Dodaj mięso i umieść całość w worku spożywczym. Włóż na noc do lodówki.
Szalotki obierz. Dynię pokrój w kostkę. Grzyby oczyść i pokrój.
Wyjmij mięso z marynaty, osusz i obsmaż na oleju na dużym ogniu. Dodaj szalotki i duś kilka minut. Oprósz całość mąką, dolej marynatę i dosyp odrobinę soli oraz pieprzu.
Duś mięso pod przykryciem około 90 minut.
Po godzinie dodaj dynię i grzyby. Wymieszaj gulasz ze śmietaną i natką pietruszki.
Podawaj z makaronem.Źródło: Telemax