Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobrze smakuje zarówno z pieczywem jak i z ziemniakami.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 374
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 168
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 374
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 168
Składniki
Żołądki dokładnie wypłukać. Pokroić w paski i zalać wrzątkiem. Po 10 minutach odcedzić.
Cebulę drobno pokroić i zeszklić na oleju. Następnie dodać żołądki, podsmażyć.
Wszystko przesypać do garnka z wodą. Dodać kostkę rosołową, ziele angielskie i liść laurowy. Gotować około 1,5 godziny, aż będą miękkie. Doprawić solą i pieprzem według uznania. Podbić śmietaną.