Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitna i aromatyczna polewa czekoladowa - idealna do wszelkiego rodzaju wypieków!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35696
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1205
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6008
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35696
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1205
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6008
        
        
                Składniki
Zgodnie z filmikiem, aby przygotować idealną polewę czekoladową musimy: - rozpuścić masło, - dodać śmietanę, - dodać kakao i czekoladę i całość mieszać aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Jeśli nie macie czekolady, użyjcie 2 lub 3 łyżek kakao i cukru - (podane na filmie). Tak przygotowana polewa jest idealna do różnego rodzaju wypieków!