Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jarski półmisek"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 33
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 352
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 33
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 352
Składniki
Ziemniaki obierz, opłucz dokładnie pod bieżącą wodą. Przekrój je na połówki, a następnie na ćwiartki. Pozostaw w naczyniu z wodą, aby nie ściemniały.
Oczyść starannie i obierz seler oraz obydwie cebule. Cebule pokrój w dość grube półplasterki, seler na nieco mniejsze kawałki.
Papryki (czerwoną i zieloną) umyj pod bieżącą wodą, przekrój na połówki, usuń gniazda nasienne. Pokrój na niewielkie cząstki.
czas ok. 45 min; porcja – 180 kcal, cena 2,50 złŹródło: Świat kobiety