Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bomba witaminowa na jesienne przesilenie. Dodaj więcej majonezu, a z łatwością przemycisz surówkę do jadłospisu dzieci.
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 39
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 560
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5510
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 39
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 560
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5510
Składniki
Kapustę drobno pokroić, marchewkę obrać, zetrzeć na tarce, podobnie jabłko, cebulę pokroić w drobniutką kostkę. Wymieszać wszystko razem. Dodać posiekaną pietruszkę. Dodać trzy łyżki stołowe octu ryżowego lub jedną łyżkę innego octu, majonez, jogurt i pieprz. Wszystko wymieszać. Schować do lodówki na godzinę, aby smaki się przeszły. Przed zjedzeniem wyjąć z lodówki na 30-40 minut, aby surówka doszła do temperatury pokojowej.