Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 374
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 169
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 374
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 169
Składniki
Kapustę pokroiłam i podgotowałam 15 minut w niewielkiej ilości wody. Wodę odlałam niezbyt dokładnie, kapustę zsunęłam na bok. Dodałam smalec i pokrojony czosnek i pastę chili.. Gdy czosnek zaczął pachnieć, wszystko wymieszałam, dodałam obranego i pokrojonego w kosteczkę pomidora. Doprawiłam do smaku solą. a po wyłączeniu ognia dodałam posiekany koperek.
Smacznego :)