Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kapusta z paprykami i selerem"
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 112
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 112
Składniki
Kapustę oczyść, pokrój na drobne kawałki. Papryki oczyść, pokrój w kostkę. Cebulę obierz, posiekaj. Por oczyść, pokrój w krążki. Natkę pietruszki i selera posiekaj. Korzeń selera i pietruszki obierz, pokrój w drobną kostkę. Wszystkie warzywa wrzuć do dużego garnka.
Wlej 2 szklanki wody. Skrop maggi, oprósz pieprzem, dodaj umyte listki bazylii. Gotuj na małym ogniu pod przykryciem do miękkości warzyw. Pod koniec dodaj koncentrat pomidorowy, wymieszaj. Przypraw do smaku. Udekoruj bazylią.Źródło: Chwila dla Ciebie