Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Knedle szpinakowe"
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 120
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 350
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1045
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 120
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 350
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1045
Składniki
Szpinak rozmrozić i odsączyć. Bułki pokroić w drobną kostkę, cebule i czosnek drobno posiekać. Bułki wymieszać z mąką. Ser zetrzeć na tarce. Na maśle zeszklić cebulę i czosnek, dodać szpinak, podsmażyć, doprawić solą i pieprzem, odłożyć, przestudzić.
Do bułek i mąki dodać szpinak, zieleninę, ser i jajka, wymieszać. Formować kuleczki i gotować na osolonym wrzątku ok. 15 minut. Wyjmować łyżką cedzakową. Podawać polane masłem, udekorowane pomidorkami.Źródło: Twoje Imperium