Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne kotleciki, które mogą być zarówno ciepłą przekąską jak i daniem głównym ;)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 557
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 54
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 34
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 557
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 54
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 34
Składniki
Kromki chleba namoczyć w zimnej wodzie. Ugotowane jaja i odciśnięty chleb zblendować. Następnie dodać przyprawy, surowe jaja, przyprawy, bułkę tartą i całość dokładnie połączyć.
Formować kotlety i panierować w bułce tartej. Smażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor z obu stron. Smacznego!