Do góry

Zupy Przepis na:

Krem z Pieczarek

Krem z Pieczarek

Autor:

Przepisów i artykułów: 18 Ocena: 155

Dodano:

Odsłon: 2463

Lepsza wersja zupy pieczarkowej.

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pieczarki pokroić w plastry, usmażyć na maśle, dodać cebulę, oprószyć mąką i dusić do 10 minut, na wolnym ogniu. Wlać bulion i gotować jeszcze 10 minut. Zupę doprawić i zmiksować. Wlać śmietanę. Nalewać w talerze posypać natką pietruszki. Podawać z groszkiem ptysiowym.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń