Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wszystkich fanów ciastek i ciasteczek. Ciastka mają delikatny maślany smak, a przy tym nie są zbyt łamliwe, a przez to świetnie nadają się do transportu chociażby w rowerowym koszyku.
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 120
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 350
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1045
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 120
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 350
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1045
Składniki
Masło ucieram z cukrem pudrem na puszystą masę. Następnie dodaję żółtka, sól i wódkę, dokładnie miksuję. Dosypuję mąkę i znów miksuję. Ciasto wkładam do foliowego woreczka i chłodzę w lodówce ok. 15. min.
Ciasto przekładam do maszynki i wyciskam ciasteczka na wysmarowaną masłem blaszkę. Piekę ok. 15 min. w temp. 180 st. C.