Do góry

Dania główne Przepis na:

kurczak z grilla

kurczak z grilla

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 1

Dodano:

Odsłon: 385

LATWE

Składniki

  • UDKA Z KURCZAKA, 1.5
  • BARBAECUE SOS
  • 6-8 ZABKOW CZOSNKU
  • SOL,PIEPSZ
  • CONIAK.CIEMNE PIWO
3-4 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. UDKA MYJEMY I NACIERAMY ; SOL.PIEPSZ I SWIEZY CZOSNEK PO NATARCIU ODSATAIMY DROB NA 2 - 4 GODZIN DO LODOWKI

  2. ROZGRZEWAMY GRILL DO TEMPERATURY WISOKIEJ, POUZYSKANIU TEMPERATURY ZMIEJSZAMY NA MINIMUM ,GRILUJEMY UDKA PRZEZ 45 - 60 MINUT

  3. MIEDZY CZASIE MIESZAMY SOS POL BUTELKI SOSU BARBACUE , 50 GRAM CONIAKU I MALA SZKLANKA CIEMNEGO PIWA

  4. GDY UDKA SA GOTOWE PROSZE POSMAROWAC DROB SOSEM I ZAPIEC NA GRILLU PRZEZ 10-15 MINUT

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń