Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 387
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 387
Składniki
UDKA MYJEMY I NACIERAMY ; SOL.PIEPSZ I SWIEZY CZOSNEK PO NATARCIU ODSATAIMY DROB NA 2 - 4 GODZIN DO LODOWKI
ROZGRZEWAMY GRILL DO TEMPERATURY WISOKIEJ, POUZYSKANIU TEMPERATURY ZMIEJSZAMY NA MINIMUM ,GRILUJEMY UDKA PRZEZ 45 - 60 MINUT
MIEDZY CZASIE MIESZAMY SOS POL BUTELKI SOSU BARBACUE , 50 GRAM CONIAKU I MALA SZKLANKA CIEMNEGO PIWA
GDY UDKA SA GOTOWE PROSZE POSMAROWAC DROB SOSEM I ZAPIEC NA GRILLU PRZEZ 10-15 MINUT