Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 369
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 165
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 369
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 165
Składniki
Makaron lekko obgotowuję w osolonym wrzątku.
Kurczaka kroję w paski, posypuję solą, pieprzem i przyprawą do drobiu. Wkładam na rozgrzany olej i podsmażam.
Gdy kurczak się zrumieni, dodaję warzywa i duszę.
Na koniec dodaję makaron i sos sojowy do smaku. Wszystko mieszam i jeszcze chwilę dusze.