Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowo ,pysznie ,zdrowo.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 88
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 1023
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 88
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 1023
Składniki
Kurki krótko obgotowałem w osolonej wodzie. Cebulę pokroiłem w kostkę i zeszkliłem na maśle. Wrzuciłem do rondla cebulę i obgotowane kurki , oprószyłem mąką ,Smażyłem kilka minut. Dodałem mleko i śmietanę . Gotowałem aż sos zgęstniał. Pod koniec gotowania dodałem tymianek . Doprawiłem solą i pieprzem ( u mnie dość dużo ).