Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste, szybie do przygotowania.o wspanialych walorach smakowych:)
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 434
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 434
Składniki
umyj warzywa, osusz pokroj papryke w dosc grube kregi, cukinie oraz baklazan w plastry lub w paski,skrop 1 lyzka stolowa oliwy z oliwek ktora rozprowadz rownomiernie po warzywach.Rozgrzej piekarnik do 200 stopni, przeloz warzywa na blache i wstaw do piekarnika na 15-20 minut az skorka zacznie ciemniec.
wczesniej umyte filety z lososia posyp sola i pieprzem i wstaw do piekarnika na max 15 minut.pilnuj zeby nie przesuszyc ryby
wyjmij ugrilowane/upieczone warzywa i posiekaj w dowolne aczkolwiek male segmenciki
na patelni rozpusc masło i dodaj do niego ocet az do momentu zagotowania
na spod talerza poloz posiekane warzywa, na wierzch upieczonego lososia i polej sosem z octu i masla
swietnie smakuje z warzywami na parze (dowolnie wybranymi) oraz mlodymi ziemniaczkami w mundurkach
smacznego