Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łososiowe roladki"
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 120
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 347
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1032
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 120
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 347
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1032
Składniki
Na oleju przesmażam szpinak z czosnkiem i vegetą. Doprawiam solą i pieprzem. Studzę. Żółtka oddzielam od białek, dodaję do wystudzonego szpinaku wraz z mąką. Mieszam.
Z białek ubijam pianę, łączę ze szpinakiem. Masę dokładnie mieszam i wykładam na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Piekę 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180oC.
Studzę, smaruję serkiem, na którym układam plastry łososia. Zwijam w roladę. Wkładam do lodówki i chłodzę przynajmniej godzinę.
Czas przygotowania 40 minut Cena porcji około 1,10 zł
<strong>Danuta Wróblewska, Świecie</strong>Źródło: Rewia