Do góry

Przekąski Przepis na:

Masełko na grilla i nie tylko

Masełko na grilla i nie tylko

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 0

Dodano:

Odsłon: 1437

doskonałe do pieczywa z grilla, jak również jako przystawka na przyjęciu

Składniki

  • masło, zioła, czosnek
> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. - 2 kostki dobrego masła (min 80% tłuszczu mlecznego) - 3 ząbki czosnku - łyżka koperku posiekanego - łyżka czosnku niedźwiedziego (może być nataka pietruszki) - łyżeczka ziół prowansalskich - łyżeczka przyprawy do pomidorów z mozzarellą vegeta natur - sól, pieprz ziołowy

  2. Miękkie masło wymieszać dokładnie z przyprawami i wgniecionym czosnkiem. Najlepiej kilka godzin przed podaniem, by masełko nabrało mocy. DELICJE:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń