Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mielone z pieczarkami i cebulką"
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 172
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 172
Składniki
Cebulę i pieczarki obierz i drobno pokrój. Cebulę zeszklij na rozgrzanym oleju, pieczarki usmaż. Mięso wrzuć do miski, dodaj jajko i 3 łyżki bułki tartej. Przypraw i dokładnie wymieszaj.
Następnie dodaj cebulę i pieczarki. Wszystko razem połącz i uformuj kotlety w kształcie walca. Obtocz w bułce tartej i umaż na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto. Gdy wystygną, przewiąż kotlety kawałkiem pora. Kotlety podawaj z musem marchewkowym i pieczonymi ziemniakami. Udekoruj kawałkiem pieczarki.Źródło: Na żywo