Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne danie na obiad.
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1730
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 229
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 173
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1730
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 229
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 173
Składniki
Wykonanie: Cebulę, czosnek obrać, posiekać razem z papryką i kapustą. Mięso wyłożyć na patelnię i podsmażyć na oleju przez 5 minut, dodać przygotowane warzywa, przyprawić do smaku i podsmaży jeszcze przez następne 5 minut na wolnym ogniu. Potrawę rozłożyć na talerze, posypać świeżą kolendrą i podawać na ciepło z pieczywem lub grubym makaronem.