Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mix warzywny z mozzarellą"
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 202
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 202
Składniki
Mieszankę sałat wsyp do miski. Dodaj pokrojoną w kos tkę paprykę, poszatkowaną cebulę i kawałki mozzarelli.
Pomidorki cherry umyj, podziel na połówki. Dorzuć do sałatki, wymieszaj.
Ocet winny utrzyj z olejem z pestek moreli. Dopraw cukrem, solą i pieprzem.
Odstaw sos na godzinę do lodówki, po czym polej nim warzywa z mozzarellą.
Sałatkę podawaj z kromką pieczywa pełnoziarnistego oraz lampką czerwonego wytrawnego wina.
Czas przygotowania: 20 min, ilość kalorii na 1 porcję: 170, stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax