Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste ciacho a zajada sie cała rodzinka :)
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 170
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 170
Składniki
Białka ubić z cukrem na sztywną pianę, dodawać żółtka dalej ubijając. Następnie dodawać wszystkie sypkie składniki powoli mieszając, na końcu wlać mleko i olej oraz dodać dżem, wymieszać, wylać na blache o tradycyjnych wymiarach i piec 35 minut w piekarniku nagrzanym do 180stopni. Upieczone ciasto można posypać cukrem pudrem lub polać polewą czekoladową. SMACZNEGO! ;)