Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niejednokrotnie robiłem pizze na gotowym cieście i zawsze była świetna tzn. do wczoraj, kiedy to nie wytrzymałem i wymyśliłem coś jeszcze lepszego, coś czym jednocześnie mogę się podzielić z Wami.
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17151
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3129
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 497
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 152
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2044
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17151
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3129
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 497
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 152
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2044
Składniki
Podsmażamy pokrojony boczek z cebulką dodając pod koniec czosnek. Dodajemy pokrojone pieczarki i podsmażamy całość. Opłukaną fasolkę miażdżymy widelcem, dodajemy chilli, olej i paprykę wędzoną. Całość mieszamy na gładką pastę.
Ciasto wyjmujemy z tuby. Kroimy je na 12 ok 2 cm krążków. Do wysmarowanej masłem formy na mufinki układamy krążki. Pieczemy w 170oC przez ok 9 minut. Od razu po upieczeniu wgniatamy środek mufin. Dno mufin wykładamy pastą z czerwonej fasoli. Jeszcze tylko pieczarkowy farsz i starty chedar. Smacznego :)