Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis na półtora litra wody, a dodatki zaspokajaja pragnienienie i nawadniają organizm
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 368
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 164
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 368
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 164
Składniki
Gotuję i studzę zwykłą kranówkę. Rozpuszczam w ostudzonej wodzie miód. Cytrynę sparzam i kroję plaster, wkładam go do dzbanka opierając o ścianki - coś w rodzaju filtra, przez który przepływa woda. Układam miętę i rozmaryn na całej długości dzbanka. Zalewam wodą, czasem dodaję kostkę lodu, by jeszcze bardziej schłodzić.