Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1568
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 83
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1568
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 83
Składniki
Składniki ciasta wyrobić, podzielić na dwie części i pieczemy każdą osobno, po ok. 15 minut.
Krem: Ze składników zrobić budyń i utrzeć z margaryną. Przełożyć placki. Krem jest tylko w środku!
Masa orzechowa: wszystko zagotować i gorące wyłożyć na placek.
Ciasto najlepsze jest na następny dzień.