Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna ostra zupka na szybko ;)
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 368
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 164
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 368
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 164
Składniki
Ugotować bulion (łeb karpia, skóra z łososia bez łusek, cebula pokrojona w talarki). Osobno na oliwie podsmażyć przez kilka minut paprykę pokrojoną w paski. Bulion przecedzić przez sitko, dodać paprykę, chilli posiekane drobno, ryby pokrojone w zgrabne małe kąski. Gotować ok. 10 minut. Dodać pomidory pokrojone w talarki, gotować ok. 5 minut. Doprawić pieprzem, chilli. Podawać z chlebem i jeść ze smakiem :)