Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny i zdrowy deser - najlepszy z jesiennych owoców
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 380
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 181
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 380
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 181
Składniki
Płatki, olej, cukier i kokos miksujemy blenderem. Do kokilek wkładamy obrane i pokrojone owoce ( na 4 kokilki użyłam 2 jabłka i 2 gruszki). Dorzucamy bakalie Posypujemy kruszonką i zapiekamy w piekarniku w 180 stopniach przez ok 15 minut.
Podajemy od razu, ciepłe - wtedy jest najlepsze. To idealny ciepły deser na zimne jesienne wieczory