Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto z mąki kukurydzianej, na pewno zachwyci każdego swoim smakiem i wyglądem. Ma piękny żółty kolor. Polecam :)
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 209
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1698
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 141
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 547
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 209
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1698
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 141
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 547
Składniki
Margarynę zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę.
Następnie dodawać stopniowo po 1 jajku.
Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia i dodawać po 1 łyżce, ciągle miksować do połączenia składników.
Blaszkę 25x25 wyłożyć papierem do pieczenia. Wylać ciasto i ułożyć wcześniej umyte i pokrojone w połówki śliwki skórkami do dołu.
Pieć 40-45 min. w temp. 180 st. na termoobiegu.
Upieczone zimne ciasto posypać cukrem pudrem. Życzę smacznego:)