Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 58 Ocena: 1625

Dodano:

Odsłon: 2502

Łatwa w wykonaniu, a pyszna pasta jajeczna

Składniki

  • 4 jajka ugotowane na twardo
  • 1 kopiasta łyżka majonezu
  • sól pieprz
  • mały pęczek szczypiorku
1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Jajka ścieramy na tarełku o małych oczkach. Solimy i doprawiamy pieprzem. Dodajemy drobniutko posiekany szczypiorek i łyżkę majonezu ( ktoś woli rzadszą pastę dodaje nieco więcej ). Wszystko mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji. Podajemy do pieczywa.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń