Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po świąteczno - sylwestrowym jedzeniu czas na coś innego, mniej wyszukanego ale smacznego zwłaszcza z razowym chlebkiem albo świeżą bułeczką.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 373
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 167
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 373
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 167
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i studzimy. Następnie ser żółty razem z jakami mielimy, dodajemy majonez, posiekaną w kostkę cebulkę i pieprz. Mieszamy. Można nieco dosolić.