Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasztet z mięsa rosołowego z dodatkami.

Pasztet z mięsa rosołowego  z dodatkami.

Autor:

Przepisów i artykułów: 24 Ocena: 97

Dodano:

Odsłon: 150

Mięso z rosołu co z niego ?? Powstał pasztet z dodatkami.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Mięso gotowane ( akurat kurczak ) obierz , zmiksuj.

  2. Dodaj 3 łyżki żelatyny rozpuszczonej w rosole.


    Przypraw pieprzem .


    Wylej masę do prostokątnego pojemnika.

  3. Na wierzchu posyp pokrojoną papryką czerwoną, żółtą, , szczypiorkiem, mieloną wędzoną papryką.


    I mamy 4 smaki pasztetu.


    Smacznego !!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń