Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z rosołu co z niego ?? Powstał pasztet z dodatkami.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 172
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 172
Składniki
Mięso gotowane ( akurat kurczak ) obierz , zmiksuj.
Dodaj 3 łyżki żelatyny rozpuszczonej w rosole. Przypraw pieprzem . Wylej masę do prostokątnego pojemnika.
Na wierzchu posyp pokrojoną papryką czerwoną, żółtą, , szczypiorkiem, mieloną wędzoną papryką. I mamy 4 smaki pasztetu. Smacznego !!