Do góry

Przekąski Przepis na:

Pieczeń na każdą okazję

Pieczeń na każdą okazję

Autor: Frezetka

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 9

Dodano: 10.01.2012

Odsłon: 42001

szybkie,tanie,smaczne i bardzo proste w przygotowniu!

Składniki

  • mięso z lopatki (mozna pomieszac z innym mięsem lub kupne mieso mielone)), okolo 1kg
  • wątróbka drobiowa, 25-30 dkg
  • czosnek, 3 ząbki
  • cebula, 1 szt
  • bulka czerstwa, 1 szt
  • jajko, 1 szt
  • przyprawy do smaku sól pieprz magę, wedlóg uznania
> 6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. zmielic mięso z wątróbką cebulą i czosnkiem i namoczona bułkę

  2. dodac jajko przyprawy wymieszac pozostawic do przegryzienia

  3. nasmarowac keksówkę wysypac bułka tarta piec okolo godziny.

  4. Ja piekę w Halogen Oven na 180 stopni czas 75 minut

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń