Przekąski Przepis na:
Pieczeń na każdą okazję

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 8
Dodano: 10.01.2012
Odsłon: 41910
szybkie,tanie,smaczne i bardzo proste w przygotowniu!
Składniki
- mięso z lopatki (mozna pomieszac z innym mięsem lub kupne mieso mielone)), okolo 1kg
- wątróbka drobiowa, 25-30 dkg
- czosnek, 3 ząbki
- cebula, 1 szt
- bulka czerstwa, 1 szt
- jajko, 1 szt
- przyprawy do smaku sól pieprz magę, wedlóg uznania
> 6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Przygotowanie
-
zmielic mięso z wątróbką cebulą i czosnkiem i namoczona bułkę
-
dodac jajko przyprawy wymieszac pozostawic do przegryzienia
-
nasmarowac keksówkę wysypac bułka tarta piec okolo godziny.
-
Ja piekę w Halogen Oven na 180 stopni czas 75 minut
Komentarze do przepisu (0)