Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty pomysł na szybką przekąskę. Zapiekane bagietki z jajecznym farszem na pewno zadowolą każde podniebienie. Do farszu można dodać chudej szynki lub bardziej treściwego boczku wysmażonego na chrupko. Można go również wzbogacić o ulubione zioła. Zamiast kremówki można użyć jogurtu naturalnego.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 111
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 54
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 311
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1439
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 111
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 54
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 311
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1439
Składniki
W bułkach wycinamy środki i lekko wydrążamy miąższ.
Szynkę lub boczek podsmażamy na złoty kolor. Ser ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Jajka mieszamy z kremówką, lekko roztrzepujemy widelcem, dodajemy ser, szynkę, pokrojone w paski pomidory i posiekany szczypiorek. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i papryką. Farszem napełniamy wydrążone bułki.
Bułki układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekamy około 20-25 minut w 170 stopniach. Kroimy i podajemy jeszcze ciepłe.