Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolacja na ciepło - owszem, kaloryczna, ale czasami warto się skusić. Camembert na gorąco, soczyste gruszki, dużo pieprzu i kwaskowaty dżem. Czego chcieć więcej...
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 162890
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 252
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 57
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 162890
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 252
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 57
Składniki
Piekarnik nagrzewamy do 200 stopni. Ser układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Kładziemy na niego plastry gruszek i zapiekamy około 10-12 minut. Obficie posypujemy grubo zmielonym pieprzem, podajemy z kwaśnym dżemem porzeczkowym. Może i nie wygląda...ale każdy wie, że to "niebo w gębie".