Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przed nami coraz chłodniejsze dni. Można więc pozwolić sobie na coraz więcej cięższych, rozgrzewających potraw. Pikantny gulasz po meksykańsku z pewnością pomoże nam przetrwać nawet najzimniejsze dni:).
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 66
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 993
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 345
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 66
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 993
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 345
Składniki
Mięso, paprykę, paprykę chilli i cebulę kroimy w kostkę.
Na rozgrzanym oleju w garnku z grubym dnem podsmażamy mięso do mocnego zarumienienia. Dodajemy cebulę i paprykę, paprykę chilli, smażymy chwilę po czym zalewamy 300 ml wody. Dodajemy pomidory, kukurydzę, fasolę i przyprawy. Przykrywamy, dusimy pod przykryciem przez 1,5 h.