Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi pizze i placki ziemniaczane będzie się zachwycać
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 557
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 56
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 34
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 557
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 56
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 34
Składniki
Przygotować wszystkie składniki pizzy (wg upodobania i dzisiejszej zachcianki) na wierzch pizzy
Przygotować ciasto jak na placki ziemniaczane (troszkę gęściejsze), na większą patelnie wlać trochę oleju rozgrzać, wylać przygotowane ciasto i smażyć z jednej strony aż będą chrupiące boki, zdjąć z ognia, przewrócić na druga stronę, przykryć składnikami i przysypać serem, postawić na mniejszym ogniu i przykryć pokrywką.