Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) Kuchnia niemiecka ,przysmak z Bawarii.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 372
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 167
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 372
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 167
Składniki
Obrane ziemniaki starłem na tarce o dużych oczkach. Odciśniętą kapustę dodałem do ziemniaków razem z jajkiem i mąką . Przyprawiłem do smaku , wymieszałem. Z masy usmażyłem placuszki na oleju ( po 3 minuty z każdej strony). Śmietanę przyprawiłem sokiem z cytryny , solą i pieprzem. Na placki nałożyłem śmietanę i łososia. Ozdobiłem koperkiem.