Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedyś nasze babcie robiły je bardzo często. Były proste a zarazem bardzo tanie w wykonaniu.
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 451
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 168
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5566
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1132
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 456
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1293
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 451
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 168
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5566
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1132
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 456
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1293
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników zagnieść ciasto na proziaki. Formować dłonią placuszki i upiec na rozgrzanej żeliwnej płycie. Kapustę poszatkować, ugotować z dodatkiem soli i kminku. Następnie odcisnąć i wymieszać z zrumienioną cebulką na maśle z dodatkiem pieprzu ziołowego. Proziaki pokroić w kostkę, wymieszać z kapustą, możemy okrasić usmażonym boczkiem lub polać stopionym masłem.