Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona rozpłatana ryba natarta przyprawami
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1603
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232015
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5089
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1603
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232015
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5089
Składniki
Rozpłatane pstrągi bardzo szybko się piecze i są przepyszne. Nacięłam ryby od strony brzucha, dociskając palcami kręgosłup wyjęłam go stopniowo. W rybach hodowlanych mięso jest mniej zwarte i z łatwością można to zrobić. Papier do pieczenia lekko skropiłam oliwą. Rozpłataną rybę skropiłam oliwą i sokiem z cytryny, wtarłam wyciśnięty czosnek,chili i posiekany lubczyk. N a rybie i obok położyłam piórka cebuli, krążki porów i przekrojona cykorie posypaną solą
Blachę z rybą na papierze wstawiłam do nagrzanego piekarnika na 20 minut w 180 stopniach. Smacznego :)