Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i lekko strawna zupa na obiad. Naprawdę polecam.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 33
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 352
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 33
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 352
Składniki
Wykonanie: Warzywa obrać, opłukać, osuszyć, pokroić i podsmażyć na maśle z dodatkiem curry. Następnie zalać rosołem i gotować na wolnym ogniu około pół godziny. Zupę, zaciągnąć śmietanką, przetrzeć lub zmiksować, przyprawić do smaku i podawać z grzankami.