Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie danie, a jak smakuje...hmmm;-)
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 380
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 178
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 380
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 178
Składniki
Udziki umyś, osuszyć, a następnie posypać papryka, solą i pieprzem.
Dżem pomieszać razem z musztardą, do w miarę jednolitej konsystencji.
Tak przygotowaną mieszanka natrzeć udziki.
Natarte udziki piec w piekarniku w temp. 180"C
Smacznego;-)