Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 31-05-2013
Szybka sałatka z artykułów spożywczych znalezionych w domu. Bardzo nam smakowała. Polecam.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 306
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1432
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 433
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1137
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 306
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1432
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 433
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1137
Składniki
Makaron ugotować, odcedzić, przelać zimną wodą (nie będzie się kleił), wrzucić do miski, kiedy będzie już zimny wrzucać pozostałe składniki.
Jajka ugotować na twardo i pokroić w dużą kostkę. Pieczarki pokroić w ćwiartki, ogórki i ser żółty w kosteczkę, zieloną cebulkę posiekać.
Wszystko razem wymieszać z kilkoma łyżkami majonezu. Doprawić solą i pieprzem.