Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna sałatka do dań z grilla. Młode ziemniaki, roszponka i rzodkiewki polane przepysznym sosem.
Przepis na mój sos grzybowy jest bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu. Z dod...
Odsłon: 156
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 29
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 32
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8791
Przepis na mój sos grzybowy jest bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu. Z dod...
Odsłon: 156
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 29
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 32
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8791
Składniki
Ziemniaki obierz i pokrój na mniejsze kawałki. Gotuj do miękkości. Wystudź i pokrój w plastry. Rzodkiewki i ogórki także pokrój w cienkie plasterki. Szczypiorek drobno posiekaj. Roszponkę umyj pod bieżącą wodą. Wszystkie składniki sałatki połącz ze sobą. Składniki sosu dokładnie wymieszaj. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowanym sosem polej sałatkę.