Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna sałatka do dań z grilla. Młode ziemniaki, roszponka i rzodkiewki polane przepysznym sosem.
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 316
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 5722
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 2039
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 95
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 316
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 5722
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 2039
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 95
Składniki
Ziemniaki obierz i pokrój na mniejsze kawałki. Gotuj do miękkości. Wystudź i pokrój w plastry. Rzodkiewki i ogórki także pokrój w cienkie plasterki. Szczypiorek drobno posiekaj. Roszponkę umyj pod bieżącą wodą. Wszystkie składniki sałatki połącz ze sobą. Składniki sosu dokładnie wymieszaj. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowanym sosem polej sałatkę.