Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla wszystkich, którzy nie wyobrażają sobie życia bez ziemniaków. Tak,tak ja też należę do tej grupy. Syta sałatka z młodymi ziemniakami i szparagami z powodzeniem może zastąpić nam obiad.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 272
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3244
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1841
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3565
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29274
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 272
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3244
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1841
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3565
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29274
Składniki
Usuwamy skórkę z ziemniaków, kroimy na 2 lub 4 części w zależności od wielkości. Gotujemy w osolonej wodzie. W tym samym czasie gotujemy szparagi, aż będą miękkie około 8-10 min. Kiedy warzywa przestygną umieszczamy je razem w misce. Dodajemy pomidorki i koperek. Mieszamy razem składniki sosu i oblewamy nim warzywa. Doprawić do smaku.