Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla wszystkich, którzy nie wyobrażają sobie życia bez ziemniaków. Tak,tak ja też należę do tej grupy. Syta sałatka z młodymi ziemniakami i szparagami z powodzeniem może zastąpić nam obiad.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4421
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5884
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1345
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12645
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4421
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5884
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1345
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12645
Składniki
Usuwamy skórkę z ziemniaków, kroimy na 2 lub 4 części w zależności od wielkości. Gotujemy w osolonej wodzie. W tym samym czasie gotujemy szparagi, aż będą miękkie około 8-10 min. Kiedy warzywa przestygną umieszczamy je razem w misce. Dodajemy pomidorki i koperek. Mieszamy razem składniki sosu i oblewamy nim warzywa. Doprawić do smaku.