Do góry

Dania główne Przepis na:

Schab w sosie chrzanowym

Schab w sosie chrzanowym

Autor:

Przepisów i artykułów: 47 Ocena: 366

Dodano:

Odsłon: 4121

dietetyczny ;)
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Mięso natrzeć pieprzem, czosnkiem, ewentualnie solą i sproszkowaną papryką. Zostawić na kilkanaście minut do godziny (ale niekoniecznie).
    Mięso wyłożyć na patelnię i zalać wodą. Dusić.
    Jogurt połączyć z chrzanem, przed dodaniem do sosu odlać do niego trochę wody ze schabu i wymieszać (żeby się nie zwarzyło).
    Pod koniec duszenia, kiedy woda trochę odparuje, dodać jogurt z chrzanem i jeszcze chwilę poddusić do zgęstnienia.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń