Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta odsłona drobiowych kotletów wyjątkowo przypadła nam do gustu:). Są miękkie, delikatne w smaku, rozpływają się w ustach. Smażone będą równie smaczne.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 832
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8951
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10555
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4755
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 832
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8951
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10555
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4755
Składniki
Filety drobno siekamy. Marchew ścieramy na drobnych oczkach tarki, szczypiorek drobno kroimy.
W misce łączymy ze sobą filety, szczypior, musztardę, marchew, jajka i bułkę tartą. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia wykładamy po czubatej łyżce powstałej masy, formujemy płaskie, okrągłe kotlety. Pieczemy przez 20 minut w temperaturze 180 stopni z termoobiegiem.