Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta odsłona drobiowych kotletów wyjątkowo przypadła nam do gustu:). Są miękkie, delikatne w smaku, rozpływają się w ustach. Smażone będą równie smaczne.
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 236
Sos boloński to klasyka kuchni włoskiej – mięsny sos z pomidorami i warzywami...
Odsłon: 536
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 236
Sos boloński to klasyka kuchni włoskiej – mięsny sos z pomidorami i warzywami...
Odsłon: 536
Składniki
Filety drobno siekamy. Marchew ścieramy na drobnych oczkach tarki, szczypiorek drobno kroimy.
W misce łączymy ze sobą filety, szczypior, musztardę, marchew, jajka i bułkę tartą. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia wykładamy po czubatej łyżce powstałej masy, formujemy płaskie, okrągłe kotlety. Pieczemy przez 20 minut w temperaturze 180 stopni z termoobiegiem.