Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na wspaniały, zdrowy, wegański obiad. Zapraszam na bloga po więcej wegańskich przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8241
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1189
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10005
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4576
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 614
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8241
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1189
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10005
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4576
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 614
Składniki
1.. Składniki na marynatę dokładnie mieszamy zapomocą łyżki 2. W misce łączymy marynatę i kalafior, odstawiamy do lodówki na noc 3. Następnego dnia przekładamy frytki oraz "skrzydełka" na kratkę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy przez godzinę w temperaturze 200 stopni Celsjusza. Jemy od razu, ponieważ szybko stygnie. Smacznego!